سرصفحه
پخش ویژه‌برنامه ماه‌ترین از شبکه ماهواره‌ای ولایت و شبکه استانی قم


 

به گزارش روابط عمومی رسانه‌گستر بِنیسی، همزمان با ماه مبارک رمضان، شبکه استانی سیمای مرکز قم (شبکه نور)، اقدام به پخش ویژه‌برنامه ماه‌ترین (تولید شبکه جهانی ولایت) و مصاحبه این شبکه با حجت‌الاسلام و السلمین حبیب داستانی بِنیسی (بازی‌ساز روحانی) نمود.
ویژه‌برنامه ماه‌ترین یکی از ‌برنامه‌های شبکه جهانی ولایت است که به مناسبت ماه مبارک رمضان تهیه و تولید شده است. این ویژه‌برنامه در برنامه اخیر خود، گفتگویی صمیمی با حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب داستانی بِنیسی (فعال در زمینه تبلیغ نوین و تولید بازی‌های دیجیتالی) ترتیب داد.
حجت‌الاسلام بِنیسی در این برنامه، با معرفی اجمالی خود و شرکت رسانه‌گستر بِنیسی (تولید بازی‌های دیجیتالی)، از نحوه ورود به حوزه علمیه و فعالیت‌ در زمینه‌ تبلیغ نوین و‌ تولید بازی دیجیتالی در کنار پرداختن به دروس حوزوی خود سخن گفت.
حبیب داستانی بِنیسی در خانواده‌ای مذهبی و اهل علم به دنیا آمد، پدر ایشان (استاد اسدالله داستانی بِنیسی) از علمای بزرگ و صاحب فضل علمی و معنوی قم بودند که بیش از 400 جلد کتاب در موضوعات دینی و معرفتی از ایشان به چاپ رسیده است. ایشان اولین نفری در تاریخ بودند که داستان‌های کودکانه را به صورت مصور به زیور طبع آراسته اند و این نگاه از همان سال‌های اوایل انقلاب همیشه در فکر ایشان وجود داشت که باید از ابزارهای مختلف در زمینه‌ی گسترش دین استفاده کرد.
حبیب داستانی بِنیسی،‌ از سال 1381 و به توصیه پدر بزرگوارشان وارد حوزه علمیه قم شد و در مدارس علمیه امام‌حسن مجتبی (ع)، منتظریه (حقانی) دوره مقدمات خود را به پایان رسانید و پس از آن وارد مدرسه فقهی عسکریین (علیهما‌السلام) گردید و تحصیلات عالی حوزوی را در این مدرسه و سپس در دروس خارج محضر مراجع عظام ادامه داد.
این بازی‌ساز روحانی، از کودکی با مباحث رایانه‌ای آشنایی پیدا کرد و رفته‌رفته کوله‌بار این مباحث را بست به گونه‌ای که خود اقدام به تدریس علوم مختلف رایانه‌ای کرد و علوم فراگرفته شده را به دیگران نیز آموزش داد.
اولین محصول ایشان در حوزه‌ی بازی‌های رایانه‌ای،‌ بازی عملیات انهدام 1: نبرد فاو بود که نقطه‌ عطفی در کشور ایجاد کرد و درست در زمانی تولید شد که بسیاری از مسئولین امر در آن زمان، فرقی بین بازی‌های رایانه‌ای و خمیربازی قائل نبودند.
با کلید خوردن پروژه‌ تولید بازی‌های رایانه‌ای، بازی عملیات انهدام 2: نبرد خرمشهر نیز در سال 1392 تولید و روانه بازار شد، این بازی تنها بازی صادراتی ایران است که از گمرک بین‌المللی صادر شده است و در آن عملیات خرمشهر (از کارون تا خرمشهر) به صورت کاملا دقیق به تصویر کشیده شده است و تاکنون موفق به دریافت جوایز متعدد استانی، ملی و بین‌المللی گردیده است.
سفر جنجالی، نام سومین محصول این شرکت بازی‌سازی است و تاکنون در سه نسخه رایانه‌ای، اندرویدی و صوتی منتشر شده است. بازی عملیات انهدام 3: نفس‌گیرترین نبرد، محصول جدید این شرکت است که تولید آن 4 سال، به طول انجامیده است و 4 حماسه پاوه، خیبر، فتح‌المبین و جنگ 33 روزه لبنان با اسرائیل را به تصویر می‌کشد. داستانی بِنیسی، بحث تولید بازی‌ دیجیتالی را موضوعی نوپدید قلمداد کرد و آن را یکی از مصادیق تبلیغ نوین در حوزه‌های عملیه قلمداد کرد.
ایشان هدف از تشکیل شرکت «رسانه‌گستر بِنیسی» را ارائه و نهادینه‌سازی مفاهیم دینی و ارزشی در قالب‌های نوین توصیف کرد و از تولید بازی‌های خوب،‌ با محتوا و با کیفیت در این شرکت خبر داد.
حجت‌الاسلام بنیسی، با ابراز گله‌مندی از عدم وجود حامی در زمینه‌ی تولید بازی‌های دیجیتالی، عنوان کرد: تقریبا هیچ شخص یا نهادی در کشور از تولید بازی‌های فاخر و ارزشی حمایت نمی‌کند و هر آنچه بوده، محصول تلاش و تفکر و هزینه‌های شخصی بوده که در این راه صرف شده است.
ایشان در پاسخ به سوال مجری که آیا در زمینه تبلیغ چهره به چهره نیز علاقه به فعالیت دارید، گفت: به شدت به این نوع تبلیغ و ارتباط با مردم و سخنرانی در جمع ایشان علاقه‌مندم، لکن عرصه‌ی تولید بازی‌های دیجیتالی را بسیار پر اهمیت و نوپدید می‌دانم و بیم این را دارم که در نبود بنده، شخصیت حوزوی‌ای که بخواهد طلایه‌دار تولید بازی‌های رایانه‌ای باشد را نداشته باشیم.
این فعال تبلیغ نوین حوزوی، در بخش پایانی صحبت‌های خود، حمایت از سه عنصر تولید، تبلیغ و مصرف بازی‌های ملی را جزء وظایف ذاتی تولیدکنندگان، مسئولین و مردم دانست و خاطرنشان کرد در صورت عمل به این وظیفه، می‌توان تاثیرات بازی‌های خارجی را تا حد زیادی کاهش داد و با تهاجمات دشمن مقابله به مثل کرد.
شما می‌توانید فیلم این ویژه‌برنامه را از اینجا مشاهده فرمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این شرکت و فعالیت‌های آن، می‌توانید به وبگاه‌های بِنیسی، عملیات انهدام و سفر جنجالی یا کانال این شرکت به نشانی @Benisi_Pr در شبکه‌های پیام‌رسان مراجعه فرمایید.

1397 / 3 / 23 :تاریخ انتشار خبر

نظر یا پرسش / آمار کاربران
نظر یا پرسش شما
نظر یا پرسش شما
تعداد بازدید از این صفحه: 1,166 عدد
 پاصفحه پاصفحه
تلفن و دورنگار: 32816110 - 025
تلفن روابط عمومی: 09100300018
تلفن پشتیبانی: 09100100527
قم، ابتدای شهرک پردیسان، بلوار دانشگاه، بلوار شهید مولوی، پارک علم و فناوری، ساختمان مروارید 2، طبقه 1 / تلفن و دورنگار: 32816110 - 025 / تلفن روابط عمومی: 09100300018 / تلفن پشتیبانی: 09100100527
تمام حقوق اين وبگاه، ویژه شرکت رسانه‌گستر بِنیسی است و بیان مطلب از این وبگاه، با ذکر نام وبگاه بلامانع می‌باشد.